Street Style

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë pranverë

Shkruar nga Anabel

11 Mars 2024

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

Me ngrohjen e motit, “lulëzon” edhe stili i ri i gocave që duan të duken sa më moderne. Motivet e luleve këtë sezon janë rikthyer për të qëndruar gjatë dhe për të transformuar tërësisht gardërobën tuaj. Nisur edhe nga koleksionet pranverë/verë 2024, lulet këtë pranverë janë të materializuara në fustane të strukturuara lezetshëm.

#1 Lule të prera me lazer

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Temina + ngjyra

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Romancë lulesh

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Fustan i gjatë me motive lulesh

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Mori trëndafilash

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#6 Lule 3D

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#7 Shkëlqim teminash dhe lule

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#8 Dizajn klasik

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#9 Miks lulesh

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#10 Siluetë e sofistikuar

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#11 Version oversize

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#12 Stil bohemian 

Fustanet me lule që do të vishen më shumë këtë
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: Burime: Instyle