Make-Up

TikTok vendosi: Ja 5 tendencat e bukurisë për pranverën

Shkruar nga Anabel

10 Mars 2024

TikTok vendosi: Ja 5 tendencat e bukurisë për pranverën

TikTok është një prej platformave që përdoret për të frymëzuar gocat për tendencat e bukurisë. Nuk bëhet fjalë thjesht e vetëm për një aplikacion, por për një hapësirë virtuale ku shfaqen të gjitha tendencat e mundshme të bukurisë, modës, arredimit dhe gjithçka tjetër që lidhet me botën e të bukurës.

Ky sezon i ri në prag, duket kaq emocionues! Loja me trukun shumëngjyrës, buzët me shkëlqim dhe thonjtë neutral janë vetëm një pjesë nga pesë kapitujt e bukurisë që duhet të “përqafojnë” të gjitha vajzat për një transformim të imazhit të tyre.

#1 Lëkura perlë

TikTok vendosi: Ja 5 tendencat e bukurisë për pranverën
FOTO: @hoskelsa

#2 Nuancë blu për sytë

TikTok vendosi: Ja 5 tendencat e bukurisë për pranverën
FOTO: @thonyholguin

#3 Buzë me shkëlqim

TikTok vendosi: Ja 5 tendencat e bukurisë për pranverën
FOTO: @anaasmood

#4 Mollëza rozë

TikTok vendosi: Ja 5 tendencat e bukurisë për pranverën
FOTO: @haileybieber

#5 Manikyr në nuancë neutrale

TikTok vendosi: Ja 5 tendencat e bukurisë për pranverën
FOTO: @haileybieber

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Who What Wear