Sex

KODI I KUQ: Gratë tregojnë se ç’duan në krevat!

Shkruar nga Anabel

9 Mars 2024

KODI I KUQ: Gratë tregojnë se ç’duan në krevat!
iwantyoursex/ Pinterest

Në një botë ku burrat thonë që s’i kuptojnë dot gratë, Anabel, në Kodin e Kuq jua thjeshton gjërat! Pyetëm gratë se ç’duan në krevat dhe ato na i treguan shkurt e shqip!
 
“Të mastrubohet para meje. Më vjen zor t’ia them edhe pse kemi 2 vite bashkë”.
 
“Të më prangosë”.
 
“Të zgjasë më shumë”.
 
“Të më bëjë të përjetoj orgazmë”.
 
“Të mos e kursyejë raundin e dytë”.
 
“Ta bëjmë kudo, në makinë, në kuzhinë etj”.
 
“Të bëjmë seks më shumë se 1 herë brenda natës”.
 
“Një seks oral të gjatë, në të gjitha mënyrat dhe pozicionet, që të provoj të gjitha ndjesitë, të forta apo të buta”.
 
“Të më lidhë dhe të më prekë më kuba akulli”.
 
“Të bëjmë stilin 69”.

KODI I KUQ: Gratë tregojnë se ç’duan në krevat!
 
“Kemi 16 vjet të martuar. Kisha shumë dëshirë të përdornim lodra seksi, por s’kisha guxim t’ia thoja. Mora guximin dhe tani po e shijojmë të dy si të çmendur”.
 
“Nuk do ishte keq të më lidhte duart dhe të më çmendte me seks oral”.
 
“Dua të më zgjojë nga gjumi dhe të bëjmë seks”.
 
“Të mos jetë aq i butë dhe romantik. Dua pak “dhunë”.
 
“Të më lidhë duart dhe të më lëpijë kudo”.
 
“Të më marrë në krahë ndërsa jam me lingerie dhe të më hedhë në krevat. Ashtu të vazhdojë…”
 
“Të më thotë fjalë të pista”.
 
“Të bëj seks në pozicion ‘doggy style’ dhunshëm, me fjalë që shoqërojnë aktin dhe me duart në qafë në të njëjtën kohë”.

Artikuj të sugjeruar: