Out and About

Ca ide interesante për gruan e jetës suaj këtë 7-8 mars!

Shkruar nga Anabel

6 Mars 2024

Ca ide interesante për gruan e jetës suaj këtë 7-8 mars!

Gruaja e jetës tënde është e tillë jo pa arsye, prandaj meriton botën dhe ti e di mirë këtë! Ne gjithashtu e dimë. Gjithsesi rutina e përditshme është e lodhshme, stresuese dhe hera-herës na ritmi i rrëmbyer na bën të harrojmë ato gjërat e vockla që na ndryshojnë humorin. Dhuratat për njerëzit e veçantë. Prandaj ekzistojnë data të tilla si 7-8 marsi.

Ca ide interesante për gruan e jetës suaj këtë 7-8 mars!

Tani, hapi tjetër është dhurata. Çfarë do ta bënte të lumtur një grua?

Ca ide interesante për gruan e jetës suaj këtë 7-8 mars!

1- Set me qirinj aromatikë

Seti i qirinjve jo vetëm që të qetëson sytë kur e sheh të vendosur në një kënd të shtëpisë, por të çlodh me aromën. Eshtë terapi në çdo ndezje dhe nëse gruaja e jetës suaj i preferon qirinjtë, është e sigurtë që do të fiksohet!

Ca ide interesante për gruan e jetës suaj këtë 7-8 mars!

2. Një orë

Një orë klasike dhe elegante është dhuratë që nuk njeh kohë dhe shumë simbolike. Do t’ju kujtojë sa herë ta shohë dhe në rastin më të mirë do t’ju mbajë gjithnjë me vete.

Ca ide interesante për gruan e jetës suaj këtë 7-8 mars!

3. Versionin e ri të Iqos-it

7-8 marsi mund të jetë ditë perfekte për të bërë gruan pranë jush të bëjë një zgjedhje më të mirë, sigurisht nëse ata janë duhanpirës që përndryshe do të vazhdonin të konsumonin duhan. Pajisja e re me ngrohje përpos dizajnit elegant, është praktik dhe një alternativë më e mirë sesa duhanpirja tradicionale.

Ca ide interesante për gruan e jetës suaj këtë 7-8 mars!

4.Rezervoni një darkë në restorantin e saj të preferuar

Asgjë nuk ja ndryshon më shumë humorin një gruaje sesa një mesazh i tipit: “Bëhu gati, në orën 20:00 do vi të të marr.” Kjo grua mund të jetë bashkëshortja juaj, motra, mami dhe pse jo vjehrra.

Ca ide interesante për gruan e jetës suaj këtë 7-8 mars!

5. Gift card për shërbimet që ajo do më shumë

Lini një takim në SPA dhe brenda gift card zgjidhni disa shërbime që do ta ndihmonin ta shijonte ditën pushim. Të nisi me trajtime fytyre, masazhe relaksuese dhe të përfundojë me një krehje flokësh e make up sipas dëshirës së saj. Bonus: Ndërkohë që ajo shijon dhuratën, ju bëni shtëpinë xixë! Mbyllje më të bukur s’ka!

*Artikull promovues