Street Style

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze

Shkruar nga Anabel

6 Mars 2024

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

Dihet tashmë që rrugët  New York-ut janë vendi ku materializohen tendencat më cool të modës, nga veshjet, te këpucët, çantat dhe aksesorët. Në zemër të kryeqytetit të modës, artit, muzikës dhe kulturës, mjafton një ecje për të kuptuar fokusin e stilit që do të dominojë këtë sezon.

Vëmendja këtë herë është te çantat dhe duket se gocat do të zgjedhin çantat e dorës si një qasje për të qenë IN me modën për pranverë/verë 2024. Materiali prej lëkure apo kamoshi, njëngjyrëshe apo me efekt metalik, çanta të vogla dore ose të mëdha, ja 10 versione çantash që do të zbukurojnë stilin e çdo vajze këtë pranverë.

#1 Efekti i zinxhirit

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Material lëkure

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Çantë me dorezë të gjatë dhe strukturë të veçantë

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Shkëlqim metalik

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Çantë kamoshi

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#6 Mbretëresha e zemrave

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#7 Frymë vintage

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#8 Lëkurë me shkëlqim

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#9 Çantë-kuletë

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

#10 Zinxhirë, zinxhirë

10 tendencat e ardhshme të çantave që i duhen çdo vajze
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Instyle