Flokët

4 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të kërkuarat e pranverës

Shkruar nga Anabel

4 Mars 2024

4 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të
FOTO: @sofiarichiegrainge

Stina e re vjen plot ndryshime, sidomos kur bëhet fjalë për gocat! Gardëroba nuk është i vetmi tregues ku shihen të gjitha ndryshime që duhen për të kapërcyer me stilin e duhur nga dimri në pranverë, por të gjithë kanë më shumë arsye për t’ju gëzuar stinës së re: mëngjese të lehta dhe darka të zgjatura deri në vonë të natës.

Por, ka një tjetër detaj që duket se i emocionon më shumë gocat se çdo veshje e re që paralajmëron stinën e re: ngjyra e flokëve! Cilat do të jenë ngjyrat më të kërkuara të flokëve për këtë sezon? Ja 4 më të preferuarat:

#1 Çokollatë me shkëlqim

4 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të
FOTO: @haileybieber

#2 Fije të çelura bionde

4 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të
FOTO: @rosiehw

#3 Luhatje mes toneve të biondes në kajsi

4 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të
FOTO: @sabinasocol

#4 Bionde krem

4 ngjyrat e flokëve që do të jenë më të
FOTO: @sofiarichiegrainge

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Who What Wear