Style Tips

Duaji ose mos i përdor: Këto janë bizhuteritë që do të dominojnë pranverën

Shkruar nga Anabel

3 Mars 2024

Duaji ose mos i përdor: Këto janë bizhuteritë që do
Getty

Me gjithë trendet në qarkullim të kësaj pranvere nuk duhen harruar as bizhuteritë që përdoren si aksesorë kreysor për të plotësuar një veshje.

Nga byzylykët e deri te vathët ka pafund opsione nga klasiket te modernet me shkëlqim dhe përmasa të pazakonta. Mund të tregosh me krenari printet e kafshëve në bizhuteri, mund të përdorësh “chocker” apo detaje bizhuterish që vendosen në taka. Në krahë do të rikthehen aksesorët që vihen në gjatësinë e sipërme, po ashtu nuk do mungojnë lulet 3D.

Më tej, ju prezantojmë aksesorët që do të shohësh verdallë muajt në vijim. Theksojmë se trendet janë përqafuar nga brand-e si: Khaite, Schiaparelli, Balmain dhe Loewe.

Duaji ose mos i përdor: Këto janë bizhuteritë që do
Getty
Duaji ose mos i përdor: Këto janë bizhuteritë që do
Getty
Duaji ose mos i përdor: Këto janë bizhuteritë që do
Getty
Duaji ose mos i përdor: Këto janë bizhuteritë që do
Getty

 

Duaji ose mos i përdor: Këto janë bizhuteritë që do
Getty

Artikuj të sugjeruar: