Street Style

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë pranverë

Shkruar nga Anabel

2 Mars 2024

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

Veshjet me efekt metalik, qofshin ato kombinime të guximshme për më shumë shkëlqim verbues nuk janë kurrë larg tendencave të modës. Pothuajse çdo epokë ka pasur një spektakël shkëlqimi në paletën e ngjyrave, nga ajo e artë, te efekti i argjendit dhe gjithë gamën e nuancave që e bëjnë më të hijshme look-un e çdo gruaje.

Ky është momenti që edhe ju të frymëzoheni nga disa kombinime yll, që do të jenë in:

#1 Kostum klasik

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#2 Fustan me efekt metalik

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#3 Xhins + shkëlqim

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#4 Miks metalik

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#5 Përtej nuancës gold dhe argjend

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#6 Rrip metalik

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#7 Efekt gold

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#8 Shkëlqe stilin tënd casual

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#9 Fustan rrjetë me shkëlqim argjendi

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#10 Kapele + gurë me shkëlqim

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#11 Rifresko paletën e ngjyrave pranverore

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

#12 Epoka e shkëlqim bronz

10+ kombinime për më shumë shkëlqim këtë
FOTO: GETTY IMAGES

Artikuj të sugjeruar: 


Burimi: Instyle