Celebrity

Kanye West i kërkon publikisht Kim që të heqë fëmijët nga shkolla e V.I.P-ave

Shkruar nga Anabel

29 Shkurt 2024

Kanye West i kërkon publikisht Kim që të heqë
Getty

Kanye West ka vendosur t’i kërkojë publikisht ish-gruas së tij Kim Kardashian që të heqë nga shkolla e të famshmëve fëmijët e tyre.

“Kim, hiqi fëmijët nga “Sierra Canyon” tani. Ajo është një shkollë e rreme që përdoret nga sistemi”, shkroi ai në Instagram.

Në mbishkrim, e shtjelloi dhe më tej idenë duke shkruar: “Në këtë pikë të gjithë e dinë për çfarë përdoret si kod fjala ‘sistem’. Unë u largova nga im atë prej sistemit dhe po i njëjti sistem po më largon nga fëmijët e mi”.

Kanye West i kërkon publikisht Kim që të heqë
Instagram

Kim dhe Kanye, të divorcuar prej vitit 2021, kanë 4 fëmijë: North 10 vjeç, Saint 8 vjeç, Chicago 6 vjeç dhe Psalm 4 vjeç.

Që prej ndarjes së bujshme, çifti ka pasur shumë probleme e debate të shpeshta, edhe publike për kujdesin ndaj fëmijëve. Të katërt fëmijët e ndjekin prej kohësh shkollimin në “Sierra Canyon”, por pas saj kishin aktivitete jashtëshkollore në akademinë “Donda”, e krijuar nga Kanye West, që ishte një shkollë private kristiane. Kjo akademi u mbyll para pak kohësh.

Kanye West i kërkon publikisht Kim që të heqë
Instagram

Momentalisht, siç vetë reperi ka deklaruar, fëmijët janë 80% të kohës nën kujdesin prindëror të Kim Kardashian.

Artikuj të sugjeruar: