Parfume

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me këtë aromë

Shkruar nga Anabel

27 Shkurt 2024

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me
rafophotograper/ Pinterest

Në botën e aromave, kemi një mbret të ri, i cili ka një ngjyrë të ëmbël, përdoret shumë, sidomos në ëmbëlsira, por po dominon dhe aromat e pranverës. Po flasim për pistachio-n (fëstëk).
 
Aroma e vaniljes së ëmbël apo çokollatës janë aroma fantastike, ama, fragranca e pistachio-s është më unike dhe ekskluzive, ndaj ekziston mundësia që ta ndryshosh parfumin tënd të preferuar me një nga sugjerimet që do të të tregojmë më poshtë:

Kayali - Yum Pistachio Gelato 33 Edp Intense

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Sol de Janeiro - Brazilian Crush Cheirosa ’62 Bum Bum Hair & Body Fragrance Mist

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Boy Smells - Italian Kush

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Le Monde Gourmand - Pistachio Brûlée Eau de Parfum

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

TOM FORD - Eau de Soleil Blanc Eau de Toilette Fragrance

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Ministry of Scent - RITAL DATE

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Marc Jacobs - Daisy Pop Eau de Toilette

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

D.S. & DURGAPistachio Eau de Parfum

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Vilhelm Parfumerie - Faces of Francis Eau de Parfum

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Sweetheart Cherry

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Sphinx - Creme de Pistache

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

DEMETER - Pistachio Ice Cream

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Cartier - Luxuriance Eau de Toilette

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Hermès - Un Jardin à Cythère

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Gabi Fragrances -  Beautiful Mess

Me shumë gjasa, do ta zëvendësosh parfumin e preferuar me

Artikuj të sugjeruar: