Astro Fun

4 shenjat e horoskopit që bëhen xheloze për miqtë

Shkruar nga Anabel

25 Shkurt 2024

4 shenjat e horoskopit që bëhen xheloze për miqtë
FOTO: AleksandarGeorgiev/E+/Getty Images

Nuk ka rëndësi nëse ndryshoni statusin tuaj civil, nga beqarë në të martuar, nëse diplomoheni, ngriheni në detyrë apo thjesht organizoni një darkë me njerëzit më të dashur, ata do të jenë aty për të xhelozuar ndaj jush dhe çdo zhvillimi në jetën tuaj.

Sipas astrologëve, ka disa shenja në horoskop që janë më të prirur të reagojnë me doza xhelozie ndaj lajmeve të mira për ju dhe jo vetëm! Duket se ana e tyre xheloze del në pah sidomos kur ju “vidhni” vëmendjen e tyre!

Ja për cilat shenja bëhet fjalë!

Dashi

4 shenjat e horoskopit që bëhen xheloze për miqtë
FOTO: Mariia Siurtukova/Moment/Getty Images

Dashi kryeson listën si një nga shenjat më xheloze të horoskopit dhe kjo sepse ata janë në konkurrencë me të gjithë, madje edhe miqtë e tyre më të afërt. Me sundimin e Marsit në shenjën e tyre, kjo e bën Dashin të vrapojë më shpejt, të jetë më i/e zgjuar dhe të ketë më shumë sukses se të gjithë miqtë e vet. Por, dukshëm kjo nuk i pengon ata që të xhelozojnë për çdo arritje apo zhvillim në jetën e miqve të tyre.

Binjakët

4 shenjat e horoskopit që bëhen xheloze për miqtë
FOTO: Yuliya Taba/E+/Getty Images

Si një shenjë Ajri, Binjakët nuk mund të mos kenë xhelozi kur një mik/e jep një lajm të mirë. Nëse u shkruani atyre për një promovim në punë ose për një partner/e të re, mos u habisni nëse ata nuk reagojnë fare. Një Binjak ndihet vërtet i/e lumtur për ju, por ata do ta krahasojnë veten me ju në të njëjtën kohë. Për këtë shenjë të horoskopit, jeta është një garë dhe nëse nuk janë në vendin e parë, ata mund të humbasin interesin për gjithçka dhe për këdo.

Luani

4 shenjat e horoskopit që bëhen xheloze për miqtë
FOTO: mixetto/E+/Getty Images

Si një shenjë e sunduar nga dielli, Luanit i pëlqen kur bota rrotullohet rreth tyre. Kur janë jashtë me miqtë, kjo shenjë flet me tone të larta, qesh shumë, ndan histori të çmendura dhe kënaqet me gjithë vëmendjen e mundshme. Nëse ka një tjetër Luan në grup, ose dikush tjetër po merr më shumë vëmendje, ata mund të fillojnë të bëjnë komente direkte si një mënyrë për të "fituar" bisedën dhe për të dalë në krye. Nga këndvështrimi i një Luani, ata janë thjesht vetja e tyre, edhe kur kanë doza xhelozie për miqtë.

Bricjapi

Nëse i tregoni një Bricjapi për një arritje në karrierë, ai/ajo patjetër do të ndiejë xhelozi, edhe nëse jeni miku i tyre më i ngushtë. Kjo shenjë krenohet me veten se është më e mira nga më të mirët, ndaj nuk i bëjnë përshtypje arritjet e të tjerëve. Një Bricjap mendon se është më i miri nga të gjithë, ndaj mund të kuptohet pse është një shenjë xheloze.

Artikuj të sugjeruar: 


Burimi: Bustle