QUIZ

Ky iluzion optik të tregon nëse ke vetëbesim

Shkruar nga Anabel

23 Shkurt 2024

Ky iluzion optik të tregon nëse ke vetëbesim
express.co.uk

Në këtë artikull do të bëjmë një test të vogël për të gjithë ju që besoni se diçka kaq e thjeshtë do të të japë përgjigjen asaj që po ndodh dhe të shqetëson në jetën tënde. Përdoruesit e rrjeteve sociale e konsiderojnë këtë test si argëtues dhe shumë interesant, teksa pohojnë se përgjigjja përkon me realitetin e tyre.
 
Shiko imazhin e mëposhtëm dhe lexo përgjigjen tënde:

Nëse ke parë buzët të parat:
 
Nëse ke vënë re buzët në këtë foto, atëherë ke karakterin e një ujku të vetmuar. Je njeri praktik, i cili e dallon lehtë nëse një njeri është i sinqertë me ty ose jo. Ti je dikush që preferon t’i bësh gjëra vetëm, sepse do të kesh kontroll të plotë mbi zgjedhjet e tua. Në lidhje je me këmbë në tokë dhe e di çfarë do, ndërsa lajkat nuk të pëlqejnë aspak.
 
Nëse pe syrin të parin:
 
Je një person që nuk ke shumë besim te vetja dhe herë pas here të zapton një ndjesi pasigurie në marrëdhënien romatike. Je gjithmonë në kërkim të lumturisë dhe e vlerëson shumë partnerin/en. Madje shpesh je shumë i/e shqetësuar për të dhe dëshirat e tij/saj.
 

Artikuj të sugjeruar: