QUIZ

Test: Cilit/ës banor/e në “BBVA 3” i ngjan kur debaton?

Shkruar nga Anabel

23 Shkurt 2024

Test: Cilit/ës banor/e në “BBVA 3” i ngjan kur debaton?

Do, s’do, nuk i shpëton dot videove të “BBVA 3” që të kanë pushtuar TikTok-un e Instagram-in. Edhe nëse nuk i njeh fare banorët, ca drama i di dhe një mendim për ta e ke krijuar, ndaj lëri justifikimet dhe bëj testin.

PQuiz