Sex

10 ide për t’ia shtuar listës tënde të seksit

Shkruar nga Anabel

21 Shkurt 2024

10 ide për t’ia shtuar listës tënde të seksit
Pinterest

Nëse ke nevojë ta bësh jetën seksuale me partnerin pak më interesante këtu do gjesh të listuara 10 ide që mund t’i zbatosh ose jo sipas dëshirës. Por mos harro se sa shumë rëndësi ka për marrëdhënien jeta e mirë seksuale, sidomos nëse gjërat ndihen pak të ftohta ose të largëta. Seksi zgjidh shumë probleme (jo të gjitha ama).

Eksperimento me përfshirjen e lodrave dhe veshjeve: Lodra seksi, veshje provokuese lateksi, ose ndonjë gjë të ngjashme.

Mund të tentosh të bësh seks me role të ndara: Vendosni çfarë doni të bëni dhe kthejeni seksin në një lojë.

Provo të bësh seks pa u puthur fare: Mbase nuk e ke provuar, por kjo mënyrë mund ta bëjë seksin argëtues, më të egër dhe ndryshe.

Bëj seks në një plazh pa njerëz: Nëse të pëlqen rreziku, mbase kjo mënyrë do të të japë shumë entuziazëm.

Përdor ushqim si pjesë të lojës seksuale: Këtu bëni çfarë ndjeni, nuk po e zgjasim me sugjerime.

Bëj seks mbi lavatriçe.

Luaj strip-poker: Fundi do jetë me seks.

Grisni rrobat e njëri-tjetrit.

Provo të bësh ushtrime fizike lakuriq me partnerin.

Luani me dominimin në shtrat.

Artikuj të sugjeruar: