Flokët

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni parasysh këtë sezon

Shkruar nga Anabel

19 Shkurt 2024

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: GETTY IMAGES

Java e Modës në New York nuk është thjesht e vetëm një pasqyrim i tendencave më të bukura të veshjeve, këpucëve apo aksesorëve. Flokët janë gjithashtu një fokus më vete për të gjitha gocat që duan të duken stylish.

Sezoni vjeshtë/dimër 2024 vjen me disa risi në modelet e prerjeve që do të dominojnë këtë vit dhe konfirmimi fillimisht ka ardhur direkt nga pasarelat. Ne kemi bërë një përmbledhje me modelet me të lezetshme të prerjeve të flokëve që me siguri do i shihni kudo këtë vit.

#1 Bob i shkurtër

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: RACHPOOT/BAUER-GRIFFIN//GETTY IMAGES

#2 Prerje asimetrike me onde

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#3 Prerje e shkurtër me baluke

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#4 Bob me onde

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#5 Kaçurrela + baluke

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#6 Prerje e viteve 2000

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: DANIEL ZUCHNIK//GETTY IMAGES

#7 Prerje me shkallëzim

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: CHRISTIAN VIERIG//GETTY IMAGES

#8 Flokë të gjatë me skaje të theksuara

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#9 Me vizë në mes

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

#10 Ngjyra + baluke

Prerjet më të mira të flokëve që duhet të keni
FOTO: LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Elle