Parfume

Këto parfume mund të të ndihmojnë të jesh më mirë fizikisht dhe shpirtërisht

Shkruar nga Anabel

17 Shkurt 2024

Këto parfume mund të të ndihmojnë të jesh më
Pinterest

Në sistemin e aromave ka tre faktorë që po vendosin si do i shohim parfumet tani e në vazhdim. Thënë kjo, e para në listë është periudha pas Covid-19 që ndikoi në rizgjimi e nuhatjes si një shqisë që u zhvillua shumë kur dolëm nga izolimi.

Këto parfume mund të të ndihmojnë të jesh më

E dyta lidhet ndryshimet sociale, gjeopolitike dhe klimatike, të cilat po i shtyjnë njerëzit të shkojnë drejt parfumeve që ndihmojnë në mirëqenien e përgjithshme, përtej kënaqësisë së thjesht të aromave. Sepse parfumi mund të kthehet në një flluskë që të mbron nga pak ndikime të jashtme.

Përcaktuesi i tretë është inteligjenca artificiale që ka gjasa të hyjë në industrinë e aromave për ta rindërtuar, pavarësisht se nuk mund ta zhdukë kurrë prekjen reale njerëzore.

Këto parfume mund të të ndihmojnë të jesh më

Sipas eksperëtve të aromave, ka disa nota që duhet t’i ketë parfumi i duhur që do ndikojë edhe në humorin dhe mirëqenien tënde.

E para është prania e luleve, të cilat të bëjnë të ndihesh sikur je diku larg. Nga ana tjetër, aroma si myshku, livandoja dhe vanilja, lidhen me energjinë dhe qetësinë duke i futur po ashtu në listën e atyre që të kujtojnë mirëqenien.

Këto parfume mund të të ndihmojnë të jesh më

Mbaji shënim, herën tjetër kur të kërkosh për aromën tënde, zgjdh pak nga këto nota.

Artikuj të sugjeruar: