Style Tips

6 modele çantash që duhet të blini gjatë këtij sezoni

Shkruar nga Anabel

14 Shkurt 2024

6 modele çantash që duhet të blini gjatë këtij sezoni
FOTO: ETTY IMAGES

Tendencat e çantave nga pasarelat e Javës së Modës në New York për sezon vjeshtë/ dimër 2024 janë një version i ri dhe më modern i mini-çantave. Por, me një dallim! Këtë herë mund të fusni telefonin dhe çelësat në të.

Koleksionet e reja të këtij sezoni do të ndryshojnë tërësisht stilin e çantave që do të shihen kudo këtë vit, duke kaluar nga modelet e dorës dhe ato të shpinës, në çantat me një dorezë të sipërme. Ndërsa, printet do të jenë të pashmangshme këtë vit, nga zbukurimet e lezetshme 3D, deri te motivet dhe ngjyrat e forta.

Ja një përmbledhje me gjashtë modelet e çantave IN! Goca, mbani shënime!

#1

6 modele çantash që duhet të blini gjatë këtij sezoni
FOTO: GETTY IMAGES

#2

6 modele çantash që duhet të blini gjatë këtij sezoni
FOTO: GETTY IMAGES

#3

6 modele çantash që duhet të blini gjatë këtij sezoni
FOTO: GETTY IMAGES

#4

6 modele çantash që duhet të blini gjatë këtij sezoni
FOTO: GETTY IMAGES

#5

6 modele çantash që duhet të blini gjatë këtij sezoni
FOTO: HANNA TVEITE

#6

6 modele çantash që duhet të blini gjatë këtij sezoni
FOTO: DAVID SPECTOR

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Instyle