Sex

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

Shkruar nga Anabel

13 Shkurt 2024

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit
Sex and The City

Kënaqësia është faktor kyç i jetës së secilit prej nesh, po ashtu edhe masturbimi që vazhdon të trajtohet si tematikë disi delikate në disa komunitete apo vende.

Të jetuarit në një ambient që mbështet pasionin dhe dashurinë, po aq sa kënaqësinë, qoftë kjo në raport me veten ose me partnerin, është jetike për mendjen dhe trupin.

Sipas studimeve orgamza rrit produktivitetin dhe ndihmon në uljen e nivelit të stresit ndaj ja tek i ke arsyet pse të duhet të shtosh një lodër seksi në koleksion, ose ta blesh/dhurosh për herë të parë.

Orgazmat te gratë ndahen në dy kategori. E para është ajo vaginale që është më e fortë dhe më e thellë në aspekt emocional dhe ajo me stimul klitorin që është më intensive dhe e shpejtë.

Për të dyja lodrat e seksit mund të ndihmojnë, edhe nëse je në një marrëdhënie.

Me tej do të gjesh disa ide çfarë mund të blesh ose dhurosh për atë, për ty dhe për të dy:

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

 

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

Për Shën Valentinin, konsidero si dhuratë edhe lodrat e seksit

Artikuj të sugjeruar: