Lëkura

Nëse po mendon të bësh një tatuazh të ri, hidhi një sy këtij trendi

Shkruar nga Anabel

12 Shkurt 2024

Nëse po mendon të bësh një tatuazh të ri, hidhi
Getty

Nuk ka rëndësi nëse po bën tatuazhin e parë ose po shton ata që ke, në këtë artikull do njihesh me një trend që po bën namin. I quajtur “patchwork tattoo”, thelbi i këtij trendi i cili është aprovuar edhe nga personazhet publikë qëndron te vendosja në trup e tatuazheve që duken si stickers.

Nëse po mendon të bësh një tatuazh të ri, hidhi
Instagram

Edhe nëse nuk e kupton nga emri, pas këtyre fotosh do e dallosh menjëherë për çfarë po flasim.

Nëse po mendon të bësh një tatuazh të ri, hidhi
Instagram
Nëse po mendon të bësh një tatuazh të ri, hidhi
Instagram

Ky trend është për ata që guxojnë, sepse përgjithësisht janë disa figura të bëra bashkë.

Nëse po mendon të bësh një tatuazh të ri, hidhi
Instagram

Dhimbja është relative, në bazë të durimit që ka secili dhe sigurisht zonës ku aplikohet. Mund t’i realizosh në krahë, shpinë, duar, këmbë e kudo.

Nëse po mendon të bësh një tatuazh të ri, hidhi
Instagram

Artikuj të sugjeruar: