Style Tips

Kjo është ngjyra më IN e momentit që do të jetë trend gjatë 2024-ës

Shkruar nga Anabel

12 Shkurt 2024

Kjo është ngjyra më IN e momentit që do të jetë
Foto: Prada/Launchmetrics Spotligh

Ndoshta mund t’ju duket e gabuar, por në prurjet e modës për 2024-ën, tendencat nuk do të jenë doemos ato më emocionueset, pra printet e theksuara, teksturat interesante, ngjyrat e ndezura etj. Eleganca dhe luksi i thjeshtë këtë vit do të shpalosen në mënyrë modeste, njëngjyrëshe, pa teprime vizuale që të “vrasin” sytë.

Jeni gati për të qenë modestë, me veshjet, çanta dhe këpucët që do të jenë kryefjalë e modës, por në vetëm një ton dominues: grija!

Kjo do të jetë ngjyra aspak e mërzitshme, frymëzuese, por që do të marrë vëmendje pozitive gjatë gjithë 2024-ës. Grija ka gjasa të krijojë imazhet perfekte pranverore, diçka që në fakt u përcoll edhe në pasarelë nga shtëpitë më të famshme të modës, me krijime të vetëm kësaj ngjyrë, nga çanta, te veshjet dhe aksesorët.

#1

Kjo është ngjyra më IN e momentit që do të jetë

#2

Kjo është ngjyra më IN e momentit që do të jetë
FOTO: Gucci/Launchmetrics Spotlight

#3

Kjo është ngjyra më IN e momentit që do të jetë
FOTO: Prada/Launchmetrics Spotlight

#4

Kjo është ngjyra më IN e momentit që do të jetë
FOTO: Carven/Launchmetrics Spotlight

#5

Kjo është ngjyra më IN e momentit që do të jetë
FOTO: Victoria Beckham/Launchmetrics Spotlight

#6

Kjo është ngjyra më IN e momentit që do të jetë
FOTO: Loewe/Launchmetrics Spotlight

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Who What Wear