Celebrity Style

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit

Shkruar nga Anabel

10 Shkurt 2024

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Tapeti i kuq i çmimeve AACTA (Australian Academy of Cinema and Television Arts) na solli pamje fantastike të aktorëve. Më poshtë, ju tregojmë se ç’veshën yjet:

Margot Robbie

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Cate Blanchett

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Rebel Wilson dhe Ramona Agruma

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Sophie Wilde

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Harriet Dyer dhe Patrick Brammall

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Aisha Dee

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Elsa Pataky

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Poh Ling Yeow

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Hunter Page-Lochard

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Nina Oyama

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Anna Torv

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Simon Baker

Çmimet AACTA: Veshjet e V.I.P-ave dhe fituesit
Getty

Lista e fituesve:

Filmi më i mirë - "Talk To Me"

Regjia më e mirë - Danny Philippou, Michael Philippo për "Talk To Me"

Aktori më i mirë - Aswan Reid në "The New Boy"

Aktorja më e mirë - Sophie Wilde në "Talk To Me"

Aktori më i mirë në rol dytësor - Hugo Weaving në "The Rooster"

Aktorja më e mirë në rol dytësor - Deborah Mailman në "The New Boy"

Kinematografia më e mirë - "The New Boy" (Warwick Thornton)

Kostumografia më e mirë - "Carmen" (Emily Seresin)

Editimi më i mirë - "Talk To Me" (Geoff Lamb)

Grimi dhe flokët - "Talk To Me" (Rebecca Buratto, Paul Katte dhe Nick Nicolaou)

Filmi më i mirë Indie - "Limbo"

Skenari më i mirë - "Talk To Me" - Danny Philippou, Bill Hinzman

Kënga më e mirë origjinale - "Talk To Me" - Cornel Wilczek

Sound - "Talk to Me" (Emma Bortignon, Pete Smith dhe Nick Steele)

Filmi i shkurtër - "Finding Addison"

Zgjedhjet e audiencës

Seriali i preferuar i audiencës - "Ginny & Georgia"

Filmi i preferuar i audiencës - "Barbie"

Aktorja e preferuar e audiencës - Margot Robbie

Aktori i preferuar i audiencës - Adam Sandler

Filmat dhe serialet botërorë

Filmi më i mirë - "Barbie"

Regjisori më i mirë - Christopher Nolan në "Oppenheimer"

Aktori më i mirë - Cillian Murphy në "Oppenheimer"

Aktorja më e mirë - Margot Robbie në "Barbie"

Skenari më i mirë - Tony McNamara në "Poor Things"

Aktori më i mirë në rol dytësor - Ryan Gosling në "Barbie"

Aktorja më e mirë në rol dytësor - Vanessa Kirby në "Napoleon"

Aktori më i mirë në serial - Jeremy Allan White në "The Bear"

Aktorja më e mirë në serial - Sarah Snook në "Succession"

Seriali më i mirë komedi - "The Bear"

Seriali më i mirë dramë - "Succession"