TV Mania

Dy banorë të rinj i shtohen garës në “BBVA 3”

Shkruar nga Anabel

7 Shkurt 2024

Dy banorë të rinj i shtohen garës në “BBVA 3”

Shtëpisë së “BBVA 3” i janë shtuar edhe dy banorë të rinj, të cilët do të konkurrojnë për çmimin e madh.
 
Françeska Murati, e shpallur “Miss Central London” për vitin 2023 është konkurrentja më e re.

Dy banorë të rinj i shtohen garës në “BBVA 3”
 
Ajo u bë pjesë e shtëpisë së bashku me këngëtarin Endrik Beba.

Dy banorë të rinj i shtohen garës në “BBVA 3”

Ky i fundit ka pasur para shumë kohësh një lidhje me konkurrenten Sara Gjordeni, e cila është në një njohje me Bardhin dhe sot shkëmbyen puthjen e parë. Tani mbetemi në pritje të dinamikave dhe dramave të reja. :)