Street Style

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të sheshtë

Shkruar nga Anabel

5 Shkurt 2024

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të

PHOTO: THE IMAGE DIRECT

I thjeshtë, elegant dhe i rehatshëm, të gjithë të mirat janë mbledhur te një fustan bazik që nuk duhet t’i mungojë gardërobës për sezonin e ardhshëm pranverë-verë.

Frymëzuar nga pasarelat, këtë vit është rikthyer fustani i derdhur i viteve ’90. Teknika e mbivendosjes së copave dhe krijimit të rrudhës në pjesën e barkut është marrë si frymëzim nga stilit të Greqisë Antike që e kishte pjesë të përditshmërisë në veshje këtë detaj.

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të

Alberta Ferretti spring summer 2024

Ky trend u bë publik fillimisht me aprovimin e Victoria Beckham dhe më pas nga brand-et më të njohura që gjithë forcën e fustanit e mbështesin në krijimin e asaj rrudhe.

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të

PHOTO: THE IMAGE DIRECT

Ky stilim ka aftësinë të mbështetet në trup dhe të marrë formën e tij duke e nxjerrë siluetën një yll.

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të

Chloé spring summer 2024

Më tej do ju njohim me disa nga llojet “street style” të këtij fustani, që mund t’i shtoni lehtësisht në garderobë për përditshmëri ose daljet e mbrëmjes.

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të

Hailey Bieber

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të

Street style/ Edward Berthelot/Getty Images

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të

Stephanie Suganami Claudio Lavenia/Getty Images

Të prezantojmë me fustanin magjik që ta tregon barkun të

Getty Image

Artikuj të sugjeruar: