Flokët

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që tani

Shkruar nga Anabel

5 Shkurt 2024

 

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: EDWARD BERTHELOT//GETTY IMAGES

Në javët e modës ekziston një ligj i pashkruar sipas të cilit, nëse në pasarela “firmosen” trendet që do të jenë e ardhmja e stilit, bashkë me motivet, ngjyrat, detajet dhe teksturat, hapësirat street style janë vendi ku shumë vajza referohen për tendencat e radhës.

Në dimrin e këtij viti, flokët vijnë në modele nga më të ndryshmet, nga gërshetat, flokët gjysmë të kapura, te versioni koketë me aksesorë elegantë si fjongo, karfica etj. Disa ide cool që mund t’i kopjoni që tani, nëse doni të keni modelin më të bukur të flokëve gjatë dimrit:

#1 Baluke me onde

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: EDWARD BERTHELOT//GETTY IMAGES

#2 Efekti i flokëve të lagura

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: PIERRE SUU//GETTY IMAGES

#3 Gërsheta të vegjël

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: VINCENZO GRILLO//LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#4 Gërsheti holandez

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: EDWARD BERTHELOT//GETTY IMAGES

#5 Bishti lart dhe i madh

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: JEREMY MOELLER

#6 Kapëse si fjongo e madhe

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: FRANCESCA BABBI

#7 Gërsheta me ndarje në mes

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: VINCENZO GRILLO//LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#8 Topuz lart + mini gërsheta

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: CHRISTIAN VIERIG//GETTY IMAGES

#9 Një rrip i bardhë si aksesor

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: EDWARD BERTHELOT//GETTY IMAGES

#10 Flokë të kapura gjysmë me kapëse të zezë

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: JEREMY MOELLER//GETTY IMAGES

#11 Gërshet XL

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: FRANCESCA BABBI//LAUNCHMETRICS SPOTLIGHT

#12 Topuz poshtë

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: CLAUDIO LAVENIA//GETTY IMAGES

#13 Onde të lirshme

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: CLAUDIO LAVENIA//GETTY IMAGES

#14 Flokë të kapura bisht me një gërshet të lirshëm

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: CHRISTIAN VIERIG//GETTY IMAGES

#15 Gjysmë të kapura për një prekje elegante

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: CHRISTIAN VIERIG//GETTY IMAGES

#16  Kapëse kadifeje

10+ modele flokësh nga street style që mund t’i kopjoni që
Foto: EDWARD BERTHELOT//GETTY IMAGES

Arikuj të sugjeruar: Burimi: Harper’s Bazaar