Style Tips

5 printet që do të vishni më shumë këtë vit

Shkruar nga Anabel

5 Shkurt 2024

5 printet që do të vishni më shumë këtë vit

Printet e theksuara nuk janë për të gjithë, por edhe veshjet minimaliste kanë diçka të lezetshme që tjetërson stilin dhe i bën tendencat e çdo viti sa të veçanta, aq edhe të paparashikuara. Nuk mund të mohohet që motivet, nga vijat te lulet apo ngjyrat e forta shtojnë një tjetër dimension që e bën veshjen tuaj të dallueshme nga larg.

Por, cilat janë trendet dominuese, që me siguri do i shihni kudo gjatë 2024-ës? Lulet, vijat, motivet grafike janë vetëm disa nga printet që do të “lulëzojnë” këtë vit, duke ringjallur modelet klasike të viteve të kaluara dhe stilin modern aktual.

#1 Vija vertikale

5 printet që do të vishni më shumë këtë vit
Foto: COURTESY OF LOUIS VUITTON; ALBERTA FERRETTI/MARCO

#2 Motive grafike florale

5 printet që do të vishni më shumë këtë vit
Foto: COURTESY OF MSGM; BALMAIN/FILIPPO FIOR; IK ALDAMA/CINQ

#3 Pika neutrale

5 printet që do të vishni më shumë këtë vit
Foto: COURTESY OF BALMAIN/FILIPPO FIOR; CAROLINA HERRERA

#4 Detaje gjeometrike

5 printet që do të vishni më shumë këtë vit
Foto: COURTESY OF ULLA JOHNSON/FILIPPO FIOR; AHLUWALIA;

#5 Vija të valëzuara

5 printet që do të vishni më shumë këtë vit
Foto: COURTESY OF BOTTEGA VENETA; HELMSTEDT; Y PROJECT;

Artikuj të sugjeruar:

 

Burimi: Who What Wear