Celebrity Style

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Shkruar nga Anabel

5 Shkurt 2024

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet
Getty

Përmes fotove, të tregojmë se si u veshën V.I.P-at në çmimet prestigjoze Grammy 2024.

Taylor Swift

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Dua Lipa

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Beyoncé

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Jay Z dhe Blue Ivy

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Miley Cyrus

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Billie Eilish

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Lana Del Rey

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Celine Dion

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Doja Cat

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

21 Savage

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Paris Hilton

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Karol G

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Ice Spice

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Maluma

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Janelle Monáe

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Lenny Kravitz

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

John Legend dhe Chrissy Teigen

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Halle Bailey

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Chloe Bailey

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Olivia Rodrigo

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Sofia Richie

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Coi Leray

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Caroline Polachek

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Kylie Minogue

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Christina Aguilera

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Coco Jones

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Alessandra Ambrosio

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Heidi Klum

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Vic Lentaigne dhe Romy Madley Croft

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Folake Olowofoyeku

Çmimet Grammy 2024: Ja ç'veshën yjet

Artikuj të sugjeruar: