TV Mania

Gabriele Mezini dhe Olsi Bylyku largohen nga “BBVA 3”

Shkruar nga Anabel

4 Shkurt 2024

Gabriele Mezini dhe Olsi Bylyku largohen nga “BBVA 3”

Gabriele Mezini dhe Olsi Bylyku janë konkurrentët që janë larguar nga shtëpia e “BBVA 3”, duke hequr dorë nga çmimi i madh prej 100,000 eurosh.
 
Gabriele ishte në nominim me Merin, Julianin, Ilnisën, Meritonin, Fationin dhe Sarën, ndërsa Olsi u largua si pasojë e një televotimi për shkak se banorët thyen rregullat.
 
Ata ndërprenë rrugëtimin e tyre në shtëpinë e famshme, pasi asnjëri prej tyre nuk kishin biletën e kthimit.
 
Largimi i Olsit ishte surprizues, por sipas komentit të Arbër Hajdarit, ndoshta pasiviteti i Olsit e penalizoi.

Artikuj të sugjeruar: