Astro Fun

3 shenjat e horoskopit që do të përballen me ndryshime në shkurt

Shkruar nga Anabel

2 Shkurt 2024

3 shenjat e horoskopit që do të përballen me ndryshime në

Nuk ka shumë dyshime! Shkurti do të vijë me rebelim dhe transformime agresive. Vetëm tre nga shenjat e horoskopit do të ndihen të shqetësuara për shkak të këtyre ndryshimeve, edhe pse faza si këto në jetë sjellin momente reflektimi dhe planifikimi.

Këto janë tre shenjat që do të preken më shumë nga ky fenomen:

Demi

3 shenjat e horoskopit që do të përballen me ndryshime në

Kjo është një nga shenjat e horoskopit që do të preket më shumë nga ky muaji, sidomos pas Hëna së re në 9 shkurt 2024. Hëna e re e Ujorit po cenon karrierën tënde duke të të sjellë detyra dhe ngjarje të papritura në këtë rrugëtim. Bota e Demit mund të fillojë të dridhet, por kjo e çliron këtë shenjë nga një situatë pa rrugëdalje.

Luani

3 shenjat e horoskopit që do të përballen me ndryshime në

Është e rrallë që të lindurit e kësaj shenje të mos ndiheni në qendër të vëmendjes, por i dashur Luan përgatitu që egoja jote të marrë një goditje të madhe gjatë Hënës së re të shkurtit në Ujor. Do të përqendrohesh te njerëzit rreth teje. Kushtoji vëmendje mënyrës se si ata të kanë ndihmuar të zhvillohesh dhe të përshtatesh me mjedisin. Luanët mund të ndihen sikur dikush tjetër ua ka rrëmbyer aftësinë për të mbajtur kontrollin.

Ujori

3 shenjat e horoskopit që do të përballen me ndryshime në

Përgatitu për turbulencat  sepse kjo Hënë e re nuk do të kalojë lehtë. Ti ke një shans të madh për t'u rritur dhe ndryshuar, por nuk mund ta bësh këtë pa hequr dorë nga disa pjesë të vetes tënde. Me Uranin që krijon paqëndrueshmëri, Ujori duhet të rikrijojë veten. Mund të ndihet si një krizë identiteti, ose sikur ke humbur veten, por duhet të jesh i/e sigurt se këto janë shenja paralajmëruese për diçka të madhe që po vjen për ty. 

Artikuj të sugjeruar: Burimi: Bustle