Street Style

5 mënyra si t’i vishni pantallonat e bardha në dimër

Shkruar nga Anabel

31 Janar 2024

5 mënyra si t’i vishni pantallonat e bardha në dimër

Pantallonat e bardha, qofshin ato xhins apo ndonjë material tjetër nuk janë një ide keqe për t’u veshur kur jashtë është borë apo bën shumë ftohtë. Ka një mori mënyrash se si mund t’i kombinoni dhe të dukeni yll.

Sigurisht, nuk sugjerohet që pantallonat e bardha të vishen në ditë me shi apo stuhi, pasi balta dhe papastëritë bëjnë të vetën, ama askush nuk ju ndalon që t’i keni pjesë të stilit dhe gardërobës suaj përgjatë gjithë dimrit.

Lehtësisht të kombinueshme, nga palltot e mëdha dhe të trasha, te çizmet me gomë të trashë, stilimi mandej është një çështje që ju përket juve.

#1 Pantallona të bardha + pallto e zezë

5 mënyra si t’i vishni pantallonat e bardha në dimër
Foto: Claudio Lavenia/Getty Images

#2 E bardhë + tone neutrale

5 mënyra si t’i vishni pantallonat e bardha në dimër
Foto: Edward Berthelot/Getty Images

#3 Xhaketë me thekë dhe shall të integruar

5 mënyra si t’i vishni pantallonat e bardha në dimër
Foto: Christian Vierig/Getty Images

#4 Xhaketë sportive

5 mënyra si t’i vishni pantallonat e bardha në dimër
Foto: Melodie Jeng/Getty Images

#5 Pantallona të bardha + hije të portokallisë dhe kafesë

5 mënyra si t’i vishni pantallonat e bardha në dimër
Foto: Neil Mockford/Getty Images

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Vogue