Flokët

Frymëzuar nga balerinat: Sekreti për topuzin perfekt

Shkruar nga Anabel

30 Janar 2024

Frymëzuar nga balerinat: Sekreti për topuzin perfekt

Balerinat kanë qenë gjithmonë frymëzim për topuzin perfekt. I përqafuar si trend nga yjet e ekranit dhe gocat më stylish, topuzi është edhe këtë vit në listën e stilimeve më të pëlqyera për flokët.

E para gjë që duhet të dish për topuzin perfekt është që mund të bëhet në çdo flokë, edhe ato me kaçurrela. I vetmi ndryshim nga flokët e drejtë është fakti që për të stiluar flokët kaçurrela të duhet të aplikosh sasi më të madhe xheli dhe floku duhet të jetë më i lagur.

Ndërsa për flokët e drejtë të duhet më pak ujë e xhel dhe fokusi vihet te flokët e shkurtër të rinj që duhet të qëndrojnë të fiksuar dhe të lëmuar.

Për të kuptuar hapat që do ndjekësh sa më qartë, ndiq videot më poshtë.

@noe.leilani How I get my super thick, curly hair into a classical high ballet bun, part 1. All products used are l1nked in my b1o! #ballerina #dancerthings #balletbuntutorial ? original sound - Noe Leilani

Artikuj të sugjeruar: