Celebrity

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe për ju

Shkruar nga Anabel

30 Janar 2024

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe
Foto: Karwai Tang/WireImage

Boja në lëkurë mund të shërbejë si një shenjë e thjeshtë dhe e përjetshme për momentet e paharrueshme në jetën e dikujt, një simbol me domethënie të veçantë, një emër etj. Anne Hathaway është një shembull i mirë për këtë. Aktorja ka bërë një mini tatuazh me shkronjën “M” në pjesën e brendshme të kyçit të dorës së majtë.

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe
Foto: Getty | Gotham

Ky tatuazh është identik me atë të partnerit, Adam Shulman, ndërsa aktorja e ka një shpjegim për të. “Ideja është se si qenie individuale ne jemi të plotësuar, por bashkë jemi më shumë dhe më të fortë, pra “M” është shkronja e parë e fjalës more,”  thekson ajo.

Por, nëse edhe ju e keni në mendje që të bëni një tatuazh për partnerin/en tuaj, ka disa ide të lezetshme që qarkullojnë dhe që janë të realizueshme.

Koha të frymëzoheni edhe ju!

#1

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#2

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#3

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#4

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#5

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#6

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#7

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#8

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#9

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

#10

Anne Hathaway i dedikoi një tatuazh bashkëshortit, ja disa ide edhe

Artikuj të sugjeruar: 

 

Burimi: Pop Sugar