Parfume

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Shkruar nga Anabel

30 Janar 2024

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë
nichebeautyofficial/ Pinterest

Në një botë ku të gjithë duan të kenë një aromë ekskluzive dhe unike, ti bëhu një person që mban erë parajse, por edhe nuk shkund xhepat për të pasur parfumin që do. Ti, ndoshta me të drejtë, do pyesësh se cili është ky parfum fantastik dhe ekonomik dhe ne do të të japim jo një sugjerim, por një listë të tërë.

Ariana Grande Cloud Pink Eau de Parfum

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Dime Malibu Night Eau de Toilette

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Good Chemistry Coffee Cloud Eau De Parfum

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Phlur Mango Mood

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Elizabeth Arden Green Tea Eau de Parfum

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Fine'ry Not Another Cherry Fragrance Perfume

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Eau de Juice Beach

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Sol De Janeiro Brazilian Crush Cheirosa ’62 Bum Bum

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Billie Eilish Eilish Eau de Parfum

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Mix:Bar Vanilla Bourbon Perfume

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Vera Wang Embrace Eau de Toilette Spray

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Glossier You Eau de Parfum

Disa parfume me super aromë dhe ekonomikë

Artikuj të sugjeruar: