Art & Libra

Në TikTok njerëzit po tregojnë përshtypjet për librat në mënyrë të pazakontë

Shkruar nga Anabel

28 Janar 2024

Në TikTok njerëzit po tregojnë përshtypjet për librat

Në TikTok del çdo ditë një trend i ri, një video e re virale apo edhe një frazë. Krijuesit online, sidomos ata me miliona ndjekës e vendosin në heshtje cili do jetë trendi i ri që do publikohet dhe ndiqet.

Këtë herë janë përshtypjet mbi libra të ndryshëm, por jo siç jemi mësuar t’i dëgjojmë apo lexojmë. Në TikTok, përshtypjet e librave jepen në heshtje.

E ngjashme me lojën e heshtjes, këto video tregojnë persona duke treguar librin, duke e shfletuar, por pa folur asnjë fjalë. Mendimi shprehet me mimika të ekzagjëruara që ndjekësit të kuptojnë nëse libri ia vlen të lexohet apo jo.

Hashtag-u #bookreview aktualisht ka 18.4 milionë shikime. Sipas ndjekësve të rregullt ky trend doli mga kategoria #BookTok, e cila i dedikohet pikërisht librave.

Fansat e kanë komentuar shumë këtë trend dhe përgjithësisht pozitivisht.

Artikuj të sugjeruar: