Thonjtë

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele thonjsh do të të vjedhin zemrën ^^

Shkruar nga Anabel

28 Janar 2024

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
Tumblr

 
Ngjyra rozë nuk është për të gjithë, ca e duan, ca s’e durojnë dot, ca të tjerë mendojnë se është ‘ok’, por s’e kanë shumë të preferuar. Gjithsesi, me këto modele thonjsh, dhe ju që s’e keni shumë qejf, do ta adhuroni.

#1

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
thechicpursuit/ Pinterest

#2

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
noxtyle/ Pinterest

#3

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
xejaxep261/ Pinterest

#4

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
glamourmag/ Pinterest

#5

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
koffieconleche/ Pinterest

#6

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
bustledotcom/ Pinterest

#7

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
modernteenco/ Pinterest

#8

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
Withhouna/ Pinterest

#9

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
edivagr/ Pinterest

#10

Edhe nëse s’e ke qejf ngjyrën rozë, këto modele
Myamzinglife/ Pinterest

Artikuj të sugjeruar: