Sex

Seksi në vaskë mund të kthehet në argëtim me këto 4 pozicione

Shkruar nga Anabel

25 Janar 2024

Seksi në vaskë mund të kthehet në argëtim me këto 

Për ty që i ke nxjerrë fundin seksit në dush, apo për ty që do të provosh diçka ndryshe, sugjerojmë seksin në vaskë. Çelësi është të gjesh cilët pozicione janë të rehatshëm. Më tej, të njohim me figura 4 pozicionet që do të shijojnë në vaskë, vetëm ose me partnerin.
 
Doggy
Pozicioni klasik doggy funksionon edhe në vaskë, vetëm sigurohu të jesh vendosur mirë.

Seksi në vaskë mund të kthehet në argëtim me këto

Yab Yum nën ujë
I njohur edhe si pozicioni Lotus, partneri që penetron duhet të jetë poshtë dhe personi tjetër i ulet mbi këmbë duke i kryqëzuar këmbët e veta pas shpinës së tij.

Seksi në vaskë mund të kthehet në argëtim me këto

The Slippery Slope
Nëse do të kombinosh përkëdheljet me orgazmën ky pozicion do jetë i duhuri për ty.

Seksi në vaskë mund të kthehet në argëtim me këto

“Udhëtimi vetëm”
Shijo ngrohtësinë e ujit, aromën dhe dritat për intimitet me veten. Hyr në kontakt me trupin tënd dhe nëse do të fusësh në lojë kokën e dushit çdo gjë do bëhet më mirë.

Seksi në vaskë mund të kthehet në argëtim me këto

Ps: Disa këshilla sigurie:

Nuk ka vaska që janë plotësisht të sigurta për t’u mbajtur apo për t’u mbështetur gjatë seksit, ndaj duhet të bësh shumë kujdes për të ruajtur veten dhe partnerin/en.
Hapi i dytë do ishte të mbusësh vaskën me disa produkte aromatike luksi ose jo.
Mos e mbush vaskën plot për të shmangur derdhjen e ujit me dy trupat që lëvizin dhe për pjesën tjetër thjesht ndiq rregullat bazë të fizikës.
Mos harro vibrator për ta bërë më të lehtë eksperiencën për vajzën.

Artikuj të sugjeruar: