Anabel Picks

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Shkruar nga Anabel

25 Janar 2024

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Si natyrë kurioze që jemi, u futëm nëpër llogaritë e gocave të famshme shqiptare dhe gjeje ç’na panë sytë: Një element të përbashkët, siç është fustani i zi. I shkurtër, i gjatë, me ose pa prerje dhe detaje, fustani i zi vijon të mbetet ikonik.

Adrola Dushi

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Xhesika Berberi

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Olta Gixhari

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Sara Hoxha

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Sarah Berisha

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Luana Vjollca

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Tayna

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Ori Nebijaj

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Jori Delli

Gocat shqiptare bien dakord: Kjo është ngjyra e fustanit perfekt

Artikuj të sugjeruar: