Thonjtë

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu të preferuar?

Shkruar nga Anabel

24 Janar 2024

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Dizenjot, ngjyrat, modelet janë kaq grishëse, sa duket se tendencat janë pa kohë dhe pa sezon kur bëhet fjalë për thonjtë! Por, nëse e ke ndarë mendjen që do “luash” këtë herë për ta bërë modelin më argëtues, atëherë mos i bëj thonjtë pa parë këto versione.

Nuanca pasqyrë, mozaik me gurë shumëngjyrësh, spërkatje të arta dhe gjithçka tjetër për thonjtë më të bukur për momentin.

Blu oqeani

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Tone metalike

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Flutura, flutura

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Blu dimërore

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Vijëzim metalik

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Gurë si mozaik

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Detaji i zemrës 

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Mbi re

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Thonj argjendi

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Ylber ngjyrash

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Frymëzuar nga numri i engjëllit

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Lavender

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

Lojë abstrakte ngjyrash

Me bast që në këtë artikull do gjesh thonjtë e tu

E dimë që e fituam bastin. ;)

Artikuj të sugjeruar: