Parfume

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota druri

Shkruar nga Anabel

24 Janar 2024

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota
Nëse je në atë fazë kur nuk di çfarë parfumi të zgjedhësh, por je e bindur se duhet të ndryshosh parfumin që ke tani, ky artikull mund të të ndihmojë. Ka një esencë në parfumet që qarkullojnë që i shkon çdo stine dhe çdo sezoni. Esenca aromatike e drurit është pjesë e shumicës së parfumeve dhe shpesh luan rolin e balancuesit të aromave.

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Nëse je një person që i do aromat e lehta dhe ekskluzive, të zgjedhësh një parfum që bazë aromatike ka drurin është zgjedhja më e mirë për koleksionin tënd. Më poshtë do të gjesh disa parfume që kanë pikërisht bazë drurin.

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Diptyque's Philosykos Eau De Parfum

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Ky parfum kap të gjitha notat aromatike të pemës së fikut dhe kur hidhet ndihet i ëmbël, por edhe i freskët. Për më tepër është parfum unisex.

Malin + Goetz Strawberry Eau De Parfum

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Ky mund të jetë parfumi më elegant me aromë luleshtrydheje që qarkullon. Ka nota myshku dhe druri që krijojnë një balancë perfekte të pastër dhe të sofistikuar.

Byredo Bal D'afrique Eau de Parfum

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Shkurt. Shqip: Një nga aromat më sensuale dhe të ngrohta. Bazë ka nota qelibari të zi, myshku, bari dhe esencë boçe pishe maroken. Të gjitha këto, kombinuar me limon, dhe të tjera esenca të freskëta për të krijuar një aromë fiksuese.

Le Labo Thé Noir 29 Eau de Parfum

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Aroma e fuqishme e këtij parfumi ndërthur frutat dhe drurin, duke lënë një miks seksi pas çdo spërkatjeje.

Commodity Paper Expressive

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Kjo është aroma më e freskët e që do ndjesh dhe tërheq vëmendjen e çdo personi që do e nuhasë.

Jo Malone Wood Sage and Sea Salt Cologne

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Një aromë toke që sjell gjithë freskinë e saj në lëkurën e personit që e hedh.

Gucci Mémoire D'Une Odeur Eau de Parfum

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Sa më shumë ta nuhasësh këtë aromë aq më shumë do e duash.

Zara Vibrant Leather

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Kjo aromë është gërshetim i notave të bambusë me bergamo dhe lëkurën. Është e lehtë dhe e butë si aromë, plus zgjat shumë kohë për çmimin modest që ka.

Armani Aqua di Gio

Parfumi më i mirë që mund të përdorësh ka nota

Ka 25 vite në treg dhe prap ka të njëjtin efekt magjik që ka pasur ditën e parë që doli. Është parfum për djem dhe burra, ndaj është dhurata përfekte për atë.