Style Tips

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Shkruar nga Anabel

24 Janar 2024

 

Nëse ka dDisa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinseiçka për të cilën biem të gjithë dakord, është tërheqja e përjetshme që gocat kanë me xhinset, një element që nuk mungon thuajse në asnjë gardërobë e që jep më shumë mundësi kombinimi në çdo stinë dhe periudhë të vitit.

Por, këtë herë nuk do e kemi vëmendjen absolute te xhinset, por te këpucët që kombinohen me çdo model xhinsi. Nuk ka rëndësi nëse vishni xhinse të ngushta me këpucë me platformë, ose ato të gjera me atlete, ka gjithmonë një mënyrë kombinimi të xhinseve me këto modele këpucësh që e personalizojnë stilin dhe look-un tuaj.

Ja disa sugjerime IN:

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Atlete

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Këpucë me takë dhe majë të theksuar

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Këpucët Birkenstock

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Balerina

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Këpucë me taka dhe rripa

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Çizme deri te kyçi i këmbës

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Loafers

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Këpucë të sheshta me rrip

Disa modele këpucësh që duken yll vetëm me xhinse

Platforma

Artikuj të sugjeruar: