TV Mania

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e banorëve të “BBVA 3”

Shkruar nga Anabel

24 Janar 2024

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e

“BBVA 3”, përpos dramava, këtë vit ka edhe një veçori të re: Shuumë banorë! Që në javën e parë të spektaklit, u largua për motive familjare Drini Zeqo, u përjashtua Klodian Duro, pas deklaratës së tij skandaloze, u eliminua mbrëmë me votat e publikut Alfio Rrotani dhe hynë dy personazhe të rinj.
 
Që të mos bëhesh më konfuz/e dhe të kapësh ritmin, ja lista aktuale e banorëve:
 
Ilnisa Agolli

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e 

Meri Shehu

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Julian Deda

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Roza Lati

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Rike Roçi

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Gabriele Mezini

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Elvis Myrtaj

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Gazmend Ujkashi

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
Romeo Veshaj

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Sara Gjordeni

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Ledjona Xheladinaj

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Egla Ceno

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Vesa Smolica

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Heidi Baci

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Ervin Gonxhi

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Meriton Mjekiqi

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Fation Kuqari

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Dea Vieri

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Albi Nako

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Arta Kabashi

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e

Olsi Bylyku

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e

Bardhi

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Eriola Doçi

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e
 
Graciano Togani

Pas largimeve, eliminimit dhe hyrjeve të reja, kjo është lista e

Artikuj të sugjeruar: