Flokët

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2024

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare 

Ta dimë problemin: Është e vështirë të gjesh ngjyrën e duhur për flokët, ndaj gërmuam nëpër llogaritë e gocave shqiptare në Instagram dhe të sjellim ca sugjerime për ngjyrat më të lezetshme për dimër:

Nëse do të bëhesh brune, frymëzohu nga:

Jori Delli

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Nevina Shtylla

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Einxhel Shkira

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Për bionde platin: Fjoralba Ponari

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Për binde më të ngrohtë:

Luana Vjollca

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Xhemi Shehu dhe Orinda Huta

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Kafe dhe karamel:

Xhensila Myrtezaj

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Sarah Berisha

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Nëse je mes të kuqes dhe brunes: Sara Hoxha

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Nëse ke qejf të kuqen, ngjyrën e sezonit: Dua Lipa

Ngjyrat perfekte për flokët, sugjeruar nga gocat shqiptare

Artikuj të sugjeruar: