Thonjtë

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij sezoni

Shkruar nga Anabel

21 Janar 2024

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

Na besoni kur themi që arti i thonjve nuk është vetëm për ata që duan ekzagjerimet dhe detajet që bien në sy. Modelet e dizajnit të thonjve për këtë vit, duket se janë më pranë natyrales.

Shumica e modeleve natyrale të thonjve janë jashtëzakonisht të lehta për t'u bërë, kështu që ju mund të eksperimentoni me ide të ndryshme pa shpenzuar shumë. Detaje perlash të vogla, apo dizajn tipik si të thonjve french, zgjedhja mbetet e juaja! Ne jemi gati t’ju japim disa ide të lezetshme.

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#1 Dizajn neutral

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#2 Mini kristale

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#3 Thjesht, buzëqeshni

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#4 French mood

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#5 Art domino

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#6 Loja Peekaboo

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#7 French & perla

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#8 Model futuristik minimalist

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#9 Tone të ftohta

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#10 Yje, yje

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#11 Kombinim gjysmë ngjyrash

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#12 Detaj trekëndëshi

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#13 Tonalitet latte

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#14 Dizajn zemrash

Frymëzohuni këtu për thonjtë më chic të këtij

#15 Flakë zjarri  

 

Burimi: Cosmpolitan