Instagramming

Java 1 e “BBVA 3”: Përshtypjet që kanë shqiptarët për reality show-n

Shkruar nga Anabel

20 Janar 2024

Java 1 e “BBVA 3”: Përshtypjet që kanë

“BBVA 3” nisi furishëm, me ndryshime e të reja, por edhe me shumë debate, drama, diskutime dhe dëshirën e dukshme për të qenë “shefi i shtëpisë”.
 
Edicioni i tretë i reality show-t, për një pjesë të konsiderueshme të ndjekësve të Anabel, ndonëse ka një javë që ka nisur, ka lënë një shije të hidhur dhe në disa raste, është bërë edhe i mërzitshëm. Por, duhet theksuar se ka shumë personazhe, karaktere e histori, të cilat janë bërë bashkë dhe ndoshta situata kaotike do të zgjasë pak.
 
llogarinë e Anabel në Instagram, u krye në sondazh ku pyeteshin ndjekësit nëse po e pëlqenin “BBVA 3” deri më tani dhe rezultatet janë këto:

7% u shprehën se po u pëlqen shumë, pasi ka karaktere të ndryshme.
21% klikuan opsionin “çka” dhe shpresojnë se do të ndryshojë gjendja sapo personazhet të njihen me njëri-tjetrin.
73% u shprehën se s’u pëlqen fare, për shkak të dramave dhe sherreve të kota.

Java 1 e “BBVA 3”: Përshtypjet që kanë
 
Duke parë rezultatet, ne u kërkuam ndjekësve të përshkruanin “BBVA 3” këtë vit dhe ata u përgjigjën kështu:

Java 1 e “BBVA 3”: Përshtypjet që kanë
 
“Shumë zhurmë për asgjë”
“Skandaloz”
“Është kot fare, nuk po shtyhet”
“I lodhshëm. Fillojnë flasin kot pa lidhje. Vetëm Heidi dhe Meri më pëlqejnë”
“Vjet ishte me teorinë: “Lëre të rrjedhë” dhe në “Kuadër të lojës”; këtë vit: “Unë jam më VIP se ti”
“Ka veç debate. Nuk po shohim asnjë mundësi për t’i njohur më mirë banorët”
“S’po më ngjit fare”
“Po përpiqen të ripërsërsisin nivelin e të vjetshmit, por s’janë as origjinalë e as organikë në debate”
“Pa kripë! Pa dinamikë!”
“Nuk është bërë as java e dytë dhe duket sikur kanë 3 muaj aty brenda”
“Ditën e parë, me larminë e karaktereve dukej interesant, por ka shumë debate”
“Asnjë diskutim që ia vlen. Veç thashetheme dhe intriga”
“Njerëz që flasin për edukatë, ndërkohë që nuk e kanë vetë”
“Na lodhën që pa filluar”
“Deri më tani, pa lezet. Flluska kot në ajër, sherrre dhe debate pa lidhje”
“Është i mërzitshëm”
“Përcjell negativitet dhe agresivitet”
 
Këto ishin vetëm disa nga komentet e njerëzve, mes qindra të tillave. Megjithatë, duhet theksuar se spektakli sapo ka nisur dhe sigurisht që do të ketë dinamika e situata të shumta, të cilat do t’i vendosin banorët para diskutimeve më të frytshme dhe momenteve që i bashkojnë.

Artikuj të sugjeruar: