Street Style

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

Shkruar nga Anabel

18 Janar 2024

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

Në prurjet e tendencave që vijnë e shkojnë, ka një element që duket të jetë i përhershëm: xhinset e gjera. Me rrënjët në vitet '70, kjo siluetë retro po përjeton një moment rikthimi së fundmi, pasi ka rrëmbyer zemrat e ikonave të modës duke dominuar kudo. Joshja qëndron në faktin se ky model xhinsi jep mundësinë e një kombinimi të shpejtë, rehatinë, njëherësh edhe stilin elegant.

Xhinset e gjera janë një shenjë dalluese largimi nga epoka e xhinseve të ngushta dhe nuk është e vështirë të kuptohet pse. Këto modele mund të vishen dhe rivishen, pra të përsëriten duke garantuar një stil të pranueshëm për çdo lloj trupi, si edhe një stil më të personalizuar duke shtuar detaje, ngjyra, pallto e aksesorë në tërësinë e look-ut tuaj.

Të kombinuara me këpucë me majë të theksuar apo veshje të standarde për një stil casual të përditshëm, ose edhe një xhaketë sportive sipër dhe një palë taka të lezetshme për një stil veshjeje gjatë mbrëmjeve, zgjedhja mbetet e juaja!

#1

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

#2

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

#3

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

#4

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

#5

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

#6

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

#7

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

#8

8 modele xhinsesh të gjera që u duhen gocave këtë dimër

 
Burimi: Grazia