Astro Fun

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin

Shkruar nga Anabel

8 Janar 2024

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
bodyartifact/ Pinterest

Bricjapi është një shenjë që e di ç’do, ndaj mendojmë se këto tatuazhe janë perfekte për të. Nëse je një Bricjap shikoji dhe analizoji me vëmendje, nëse njeh një person që i përket kësaj shenje, dërgoja artikullin.

Simboli i Bricjapit

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
ideasdonuts/ Pinterest
Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
ideasdonuts/ Pinterest
Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
outsons.com

Një GOAT

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
smalltattoosideas.com
Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
outsons.com

Me ngjyra

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
outsons.com

Saturni, planeti i Bricjapit

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
outsons.com

Një tatuazh cool

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
outsons.com

Konstalacioni i Bricjapit

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
outsons.com

Një sirenë dhe një dhi

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
ideasdonuts/ Pinterest

Meqë Bricjapi zgjedh të jetë misterioz, si hëna

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
beckahussey/ Pinterest

Dhi dhe gjeometri

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
outsons.com
Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
ideasdonuts/ Pinterest
Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
tetovaniesivakpatrik/ Pinterest

Dhi minimaliste

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
purplekokoro/ Pinterest
Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
daniellaredhead/ Pinterest

Një vajzë Bricjap dhe një Saturn

Vëmendje! Besojmë se kemi gjetur tatuazhet e duhura për Bricjapin
Instagram

Artikuj të sugjeruar: