Lëkura

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber

Shkruar nga Anabel

6 Janar 2024

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber

Viti që sapo iku ishte padushim viti i fjongos, por duket se ky detaj do të jetë trend edhe këtë vit. Doni prova? Hailey Bieber, ikona e tendencave të bukurisë dhe veshjeve ishte e para që shtoi një tatuazh të vogël në formën e fjongos, një ide klasike dhe njëherësh elegante e realizuar me një vijëzim fare të hollë.

Anastasiia Gatsko, një artiste tatuazhesh thotë se këtë vit fokusi do të jetë te tatuazhet, por fjongot nuk do të jenë kryefjala e vetme.

Nëse ju pëlqen stili i Hailey-t, ja 10+ tatuazhe ku mund të frymëzoheni për t’ju afruar këtij trendi që do të dominojë gjatë 2024-ës.

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber

#1 Mikro fjongo

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#2 Mini engjëj

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#3 Shirita të valëzuar

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#4 Detaje delikate

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#5 Shigjeta e Cupid-it

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#6 Gjysmë guaskë

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#7 Fjongo të kuqe

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#8 Zemër si bizhuteri

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#9 Fjongot e balerinave

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#10 Medaljon i vogël  

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#11 Rreshta fjongosh

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#12 Mjelmë e lezetshme

10+ ide tatuazhesh minimaliste si të Hailey Bieber
#13 Mikro zemër
 


Burimi: Bustle