Style Tips

6 mënyrat si ta vishni pallton e bardhë këtë dimër

Shkruar nga Anabel

22 Dhjetor 2023

6 mënyrat si ta vishni pallton e bardhë këtë dimër

Le ta pranojmë që këtë sezon është folur shumë për palltot e zeza dhe ato gri. Tani është momenti i saj: palltoja e bardhë! Si mbretëresha e borës e ngjashme me aktoren Tilda Swinton e dalë nga filmi “The Chronicles of Narnia”, palltoja e bardhë është e përsosur për t’u veshur gjatë pushimeve në mal, por edhe në përditshmërinë tuaj në punë, takime etj.
 
Palltoja e bardhë ka një sekret: është super chic!
 
Ja gjashtë kombinime për t’i kopjuar dhe veshur pallton e bardhë gjatë këtij dimri.

#1

6 mënyrat si ta vishni pallton e bardhë këtë dimër

#2

6 mënyrat si ta vishni pallton e bardhë këtë dimër

#3

6 mënyrat si ta vishni pallton e bardhë këtë dimër

#4

6 mënyrat si ta vishni pallton e bardhë këtë dimër

#5

6 mënyrat si ta vishni pallton e bardhë këtë dimër

#6

6 mënyrat si ta vishni pallton e bardhë këtë dimër


Burimi: Harper’s Bazaar