Out and About

Butiku IQOS: Epoka e Re e Arkitekturës - Dyqanet shndërrohen në galeri arti dhe qendra komunitare

Shkruar nga Anabel

22 Dhjetor 2023

Butiku IQOS: Epoka e Re e Arkitekturës - Dyqanet shndërrohen në

Një epokë e re e konceptimit të dyqaneve si nga aspekti arkitekturës po ashtu edhe në aspektin funksional të tyre. Kemi parë këto ditë si hapja e butikëve të markave më në emër në qytete nga më të ndryshmet janë kthyer një sensacione të vërteta eksperiencash. Dhe këtu sigurisht u shtua edhe Tirana me butikun e saj të veçantë.

Butiku IQOS: Epoka e Re e Arkitekturës - Dyqanet shndërrohen në

IQOS Boutique nuk është thjesht një dyqan, por një eksperiencë për ata përdorues të rritur të kësaj alternative më të mirë që kërkojnë të përmirësojnë eksperiencën e tyre. Një gërshetim mes një showroom-i ku çdokush do mund të prekë nga afër teknologjinë e fundit të pajisjeve IQOS, dhe një mjedisi ku komuniteti është në qëndër.

Butiku IQOS: Epoka e Re e Arkitekturës - Dyqanet shndërrohen në

Artistja e njohur Joana Dhiamandi, mendja dhe duart pas instalacionit të qelqit që zbukuron butikun, e përshkruan punën e saj si "një testament të filozofisë së përbashkët me IQOS". Duke ngrohur grimcat e qelqit në vend që të përdorë zjarrin, ajo pasqyron bukur frymën inovative të IQOS. “Ky instalim u jep jetë ngjyrave të IQOS, duke krijuar një spektakël të gjallë që harmonizohet me konceptin e kompanisë”, thotë Dhiamandi.

"IQOS Boutique nuk është thjesht një dyqan; është një testament i marrëdhënies mes arkitekturës, artit dhe komunitetit. Një hapësirë që të jep ndjesinë se sa herë që t'i hyn duhet të bëhesh gati për një eksperiencë Next Level", shprehet Dalina Buzi, një nga bashkepuntoret e afërta të IQOS.

Butiku IQOS: Epoka e Re e Arkitekturës - Dyqanet shndërrohen në

Butiku u hap për publikun me një natë të mbushur me muzikë, kulinari të këndshme dhe pije për të shënuar këtë arritje me një trokitje gotash. Ofertat dhe dhuratat speciale e shtuan atmosferën festive, duke e bërë atë një mbrëmje për t'u mbajtur mend.

Ndërsa IQOS vazhdon të ripërcaktojë kufijtë teknologjisë, IQOS Boutique në Tiranë qëndron si një testament i transformimit të arkitekturës, artit dhe sinergjisë së komunitetit.

IQOS nuk është i padëmshëm dhe përmban nikotinë e cila krijon varësi.

Butiku IQOS: Epoka e Re e Arkitekturës - Dyqanet shndërrohen në

- Artikull promocional