Out and About

Bëhu ti Babagjyshi këtë vit: Një listë me ide dhuratash për miqtë tuaj

Shkruar nga Anabel

19 Dhjetor 2023

Bëhu ti Babagjyshi këtë vit: Një listë me ide dhuratash

Sezoni i festave po afron! E padyshim që mendja na shkon te dhuratat. Kur bëhet fjalë për këto të fundit, ne të gjithë do të donim t’u jepnim më të mirën miqve të dashur. Roli i Babagjyshit mund të jetë një siklet më vete, prandaj jemi ne këtu për t’ju lehtësuar punë.

Bëhu ti Babagjyshi këtë vit: Një listë me ide dhuratash

Dhuratat e personalizuara

Dhuratat e personalizuara janë gjithnjë të veçanta, sepse tregojnë përkushtim dhe janë unike. Konsideroni sende të personalizuara, si filxhanë me filmin e tij/saj të preferuar apo albume fotografish të mbushura me kujtimet tuaja. Këto dhurata tregojnë se nuk keni blerë diçka rastësore.

Bëhu ti Babagjyshi këtë vit: Një listë me ide dhuratash

Komoditeti mbi gjithçka

Dhuratat “e ngrohta” janë gjithnjë të pranueshme në dimër. Prandaj mund t’u dhuroni miqve batanije komode, çorape të ngrohta, pantofla prej pelushi, shall ose një set pizhamash.

Bëhu ti Babagjyshi këtë vit: Një listë me ide dhuratash

Kujdesi për veten

Për ata që janë të fiksuar me kujdesin e lëkurës, trupit dhe vetes në përgjithësi, ne ju sugjerojmë: set për trajtimin e lëkurës, krem trupi me një aromë të ëmbël, maskë për gjumë, një masazhues trupi ose set me disa parfume të vegjël.

Bëhu ti Babagjyshi këtë vit: Një listë me ide dhuratash

Për një fillim ndryshe

Nëse keni një mik duhanpirës, me siguri i keni thënë shpeshherë që cigarja i bën dëm. Nëse fjalët tuaja kanë rënë në vesh të shurdhët, të paktën ju vetë mund të ndihmoni mikun tuaj të reduktojë dëmet duke i bërë një dhuratë inovative dhe super cool, si pajisja IQOS ILUMA e cila është një alternativë më e mirë për ata do të vazhdonin të konsumonin duhan. Ndryshe nga pajisjet e mëparshme IQOS, IQOS ILUMA përdor induksionin për të ngrohur fijen e duhanit nga jashtë dhe për këtë arsye funksionon pa teh. Kështu ILUMA, që vjen në modele dhe ngjyra të ndryshme dhe është më e lehtë se pajisjet e mëparshme, siguron për duhanpirësit një përvojë pa tym dhe pa hi.

Bëhu ti Babagjyshi këtë vit: Një listë me ide dhuratash

Përvojë ekskluzive

Ndonjëherë, dhuratat më të mira janë përvojat, sesa sendet fizike. Mund t’u dhuroni një kupon në një qendër SPA; të rezervoni dy bileta avioni për diku jashtë; të organizoni një udhëtim në një vend me borë; të shihni një film në kinema etj.

Dhuratat që janë gjithmonë OK

Nëse ndodh që deri në minutën e fundit nuk keni vendosur asgjë, atëherë surprizojini me dhuratat që janë gjithmonë të pranueshme: çokollata, libër, një shishe verë, shportë me ushqime dhe ëmbëlsira.

Bëhu ti Babagjyshi këtë vit: Një listë me ide dhuratash

- Artikull promocional