Sex

Ca këshilla për ta bërë më fantastik seksin në makinë

Shkruar nga Anabel

18 Dhjetor 2023

Ca këshilla për ta bërë më fantastik seksin në
Tumblr

Rezulton se seksi në makinë nuk është vetëm për adoleshentët e çmendur dhe rebelë, por për gjithë! Pra, çiftet e bëjnë edhe nëse kanë një tjetër hapësirë private ku mund të jenë të dy bashkë. 

Ashley Cobb, seksologe, thotë se "seksi në makinë i ndez çiftet sepse është i freskët, spontan dhe ndryshe, por edhe sepse shton një element rreziku". Kjo mundësi se "do të kapemi", na bën ta duam edhe më shumë.

Nëse po mendoni "cila është mënyra më e mirë për të bërë seks në makinë?", kini parasysh këto këshilla:

#1 - Bëjeni në sediljet e pasme.

#2 - Shtrini sa më shumë sediljet e pasme dhe ngushtoni ato të rreshtit të parë.

#3 - Misionari është "shoku juaj i ngushtë".

#4 - Përdorini rrobat për t'i krijuar vetes pak rehati: si jastëk apo mbështetëse.

#5 - Mbuloni dritaret.

#6 - Provoni doggy-style me dritaret/derën hapur. Kështu shihni nëse dikush po vjen.

#7 - Tentoni për seks oral.

#8 - Bëni një plan të vogël paraprakisht. 

Nëse keni ndjekur këshillat, por prap s'e gjeni veten duke u ndjerë mirë, atëherë ndoshta seksi në makinë s'është për ju dhe nuk ka asnjë problem. Sidoqoftë, mbani mend se seksi në makinë gjithnjë do jetë pakëz i vështirë, por, për disa, ia vlen.